امروزه ظروف شیشه ای جایگاه ویژه ای در بین دیگر ظروف دارند بسیاری از ظروف آزمایشگاهی، صنعتی و خانگی از شیشه ساخته میشوند.
خطر شکستن آنها در هنگام گرم کردن یا سرد کردن ناگهانی کمتر است. در تماس با مواد شیمیایی مقاومت بسیار زیادی دارند و امکان خرابی سطح شیشه به مرور زمان کمتر است. شیشههای بوروسیلیکاتی همچنین از هدایت حرارتی بالایی برخوردارند. این ظروف مزیت های بسیاری نیز در آشپزی دارند. اولین مزیت ظروف شیشهای «چند منظوره» بودن آنهاست. به راحتی میتوان دمنوش و نوشیدنی خود را که در آن درست کرده را بر سر میز آورد و سرو کرد و از ظروف دیگر استفاده نکرد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.