روش استفاده برای اولین بار:
جهت براق ماندن سطوح داخلی ظروف استینلس استیل توصیه می شود برای استفاده اولین بار مخلوط 1 لیوان شیر و 2 لیوان آب داخل ظرف ریخته، بجوشانید و دور بریزید.
روش تمیز کردن ظروف استیل:
بهتر است قسمت های داخلی و بیرونی ظروف استیل را با اسکاچ نرم و مایع ظرفشویی بشویید و از سیم ظرفشویی استفاده نکنید.
جهت براق شدن ظروف استیل می توانید هرچند وقت یکبار از شوینده های بهداشتی مخصوص استیل که در بازار موجود است، استفاده نمایید.
روش نگهداری:
- هنگام طبخ غذا شعله گاز را طوری تنظیم نمایید که از کفه آلومینیومی بیشتر نباشد، عدم رعایت این مورد باعث برخورد شعله با بدنه استیل می شود که موجب تغییر رنگ بدنه می گردد. برای جلوگیری از برخورد شعهل می توانید از شعله پخش کن استفاده نمایید.
- بهتر است نمک را پایان پخت به غذا اضافه نمایید.
- در صورت ایجاد لکه داخل ظروف استیل شما می توانید مقداری سرکه روی لکه اسپری نموده و پس از چند لحظه آن را با دستمال خشک تمیز کنید، سپس ظروف را شسته و خشک نمایید.
- برای تمیز کردن ته گرفتگی غذا در ظروف استیل باید مقداری آب در ظرف ریخته، اجازه دهید تا کامل خیس بخورد و سپس با اسکاچ نرم بشویید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.